Brynäs IF

713232 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2673002

Sv: A propósito de nada
parks:

Jag lyssnade alltid på Karlavagnen efter hockeyn med. Men det var ju tisdagar och torsdagar. Ofta somnade jag till det.

Har ingen aning om vad Karlavagnen handlade om idag. Det är sjukt, med tanke på hur ofta jag lyssnade på det.

Har varma minnen från det där. Komma hem en kall tisdagkväll i februari och äta spaghetti och köttfärssås. Vi åt alltid det på på tisdagar. Sunemangs här på forumet (gammal klasskompis från kilafors) kommenterade ofta det absurda i att min familj alltid åt samma maträtt helt beroende på veckodag. Sen gå upp på pojkrummet och lyssna på radiosporten samtidigt som man läste serietidningar eller någon bok jag lånar från skolbiblioteket samma dag.

När Brynäs gjorde mål sprang jag alltid ned för trappan om skrek som en idiot. Skulle berätta för pappa.

Vann Brynäs (vilket var sällan under tidigt 2000-tal) så somnade jag alltid så lyckligt och vaknade upp ännu lyckligare dagen efter.

Förlorade Brynäs så var det tvärtom. Ibland drömde jag att de fick in en kvittering i slutet och vann på övertid. Då kunde man vakna och ett tag tro att det var sant. Sen vaknade man på riktigt och blev besviken igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: ja du minns nog rätt, var nog vardagar.. men gillade söndagsmatcherna för då kunde man se framemot nåt istället för ha ångest inför skolan.. men känner igen allt du skriver, var ungefär liknande för mig.. minns inte heller vad karlavagnen handlade om haha..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Kollar på HV och kommer osökt att tänka på Apollo Creeds intro mot Ivan Drago.

Vi hade fasta maträtter 2-3 dagar i veckan när jag växte upp.

Karlavagnen lyssnade man alltid på i bilen på väg hem från Brynäsmatcher. Det brukade vara när matcherna var över men det brukade de alltid vara ungefär samtidigt innan kan började med tramset med förlängningar och straffar under serielunken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Moss Kilafors! 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: det var härliga tider ändå! Vi satt hela familjen och lyssnade på matcherna. Det var då man kunde lyssna på hela matchen från Radiosportens hemsida.
Kommentera