Brynäs IF

713381 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2675761

Sv: A propósito de nada
havre: Den här typen av efterslängar brukade i stort sett aldrig resultera i ens två minuter innan domarna fick tillgång till kamerabilder. Jag tycker att 1 match är rimligt som en markering från disciplinnämndens sida, men mer än så är det inte värt. Det har blivit en hets om att spelare ska stängas av till höger och vänster. Då tycker jag att Rahimis tackling helt utanför spel, alltså den i slutet av grundserien som inte resulterade i någonting alls, var både fulare och farligare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Den här typen av efterslängar brukade i stort sett aldrig resultera i ens två minuter innan domarna fick tillgång till kamerabilder.”

Dumheter efterslängar med klubban där man använder den som ett vapen och enbart gör det för att skada en motspelare ska beivras i det hårdaste..
Jag såg Marty McSorley när han drog en slashing över nacken på Brashear vilket skadade honom rejält och Marty blev avstängd ett antal månader vilket avslutade hans karriär i NHL för det tilltaget..
Tacklingar hör hemma i hockey och du som spelare ska alltid vara beredd på en när du är på isen, sen försvarar jag inte Rahimi men jag har inte sett honom använda klubban som ett vapen för att enbart skada en motståndare..
Så vart drar vi gränsen för en oskyldig eftersläng, är det ok att dra en hård slashing i knävecket på en motståndare helt oprovocerat eller möjligen nästa gång i nacken???
Uppladdat:

450x300-img0244.pngimg0244.png

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Oenig, otroligt fegt, otroligt fult, dif spelaren kom ej tillbaka i matchen. Minst 3 matcher, gärna längre.
Kommentera