Brynäs IF

717113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2677418

Sv: A propósito de nada
Mattson: Klar förbättring i defensiven och man kände sig ganska lugn även om det tog tid. Att domaren bara hittade utvisningar åt ena hållet störde också rytmen.
men det här ser onekligen väldigt bra ut.

Nehe dags för Brynäs IF’s supportrar skaffar lite Pondus och sträcker på sig. Kommer inte bli bättre av att man sitter med huvudet nedsänkt. Kvittar om det är hemma i soffan, på sittplats, hemmaklacken eller bortaklack!

Det märks att det är lugn och ro i laget och mycket tålamod, väldigt lite ilska mot domslut och blir man arg på en spelare så lägger man den kraften på skridskoåkningen istället.

Även väldigt bra disciplin tycker jag (tycker knappt några av Brynäs utvisningar är en 2:a)

2 matcher där man inte gör mål på dem två första perioderna, blir laget skakis? Nej. Tar Nybro ledningen med 0-1, ja då stänker man in 2 mål på 51 sekunder och stänger därefter matchen.

Att Brynäs kan vända matcher vet vi om. 4-2 underläge mot djurgården inför tredje perioden och man kliver ut och har bestämt sig för att man kan vinna. PANG 4-7 vinst.