Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2678450

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Oerhört bittert och precis just därför som det alltid var en oerhörd chansning av Alcén att låna in en spelare under de förutsättningarna. Trots att Robertsson har varit bra, verkar den chansningen alltså inte gå hem. Det här försvagar helt klart Brynäs chans att gå upp i SHL. Även om reglerna skulle tillåta honom att åka jojo mellan divisionerna så tror jag det vore svårt för honom att prestera då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Oerhört bittert och precis just därför som det alltid var en oerhörd chansning av Alcén att låna in en spelare under de förutsättningarna. Trots att Robertsson har varit bra, verkar den chansningen alltså inte gå hem.”

I min mening var det mycket bra att låna in Robertsson då marknaden var sval och det inte fanns några meriterade spelare att signa då vi hade skador på bärande spelare och sjukdom på Tärnström (körtelfeber) så bra jobbat av Johan plocka in en ersättare för dessa spelare..
Nu är våra skadade spelare tillbaka Tärnström är frisk så ingen skada skedd nu när Robertsson återkallats till Skellefteå..
Sen får framtiden utvisa om Robertsson kommer tillbaka till oss…
Men som sagt bra jobbat av Johan..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Väldigt jobbigt tapp. Står för en ishockey med fart och fläkt och fysiskt jobb som vi kommer sakna väldigt nu.
Tärnström in där då och förhoppningsvis så finns fina kemin med kopacka kvar.
Nordh in i fjärde.
Kommentera