Brynäs IF

713451 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2678563

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Håller med. Vi hade vunnit serien utan Robertsson, så rent krasst har vi nu bara kastat bort tid vi kunde lagt på att spela ihop laget inför slutspelet. Mycket tråkigt nyhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: ”Vi hade vunnit serien utan Robertsson, så rent krasst har vi nu bara kastat bort tid vi kunde lagt på att spela ihop laget inför slutspelet.”

På kort sikt, ja. Men på lång sikt är detta ett väldigt lyckat lån.
Vi har fått in en ung spelare med stor potential som trivts såpass bra att han troligtvis kommer fortsätta utvecklas i vår tröja en tid framöver. Ett lån som kanske även kommer ge ringar på vattnet i form av att andra yngre förmågor ser en chans i att få samma utvecklingsmöjlighet som Robertsson.
Nej detta var ett otroligt lyckat lån från Alcéns sida och absolut inget jag önskar vi hade ogjort. Nu får vi bara hålla tummarna för att SAIK väljer att inte spela honom så att vi kan få tillbaka honom till semin, även fast jag tror att den chansen är otroligt liten..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Vete tusan om vi inte hade spelat jämt med FBfuckingK idag. Dom ser ut som vi gjorde mot MIF för ett år sen. RBK oerhört påkopplade dock.
Kommentera