Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2678638

Sv: A propósito de nada
gwl: Nej, men jag ser det som oerhört värdefullt att lära känna någons karaktär. Att lära sig vem/vilka som kör strikt efter kontrakt (typ robot) och vem/vilka som är flexibla och hjälpsamma när det behövs och inser att deras beslut har betydeler åt bägge hållen i framtiden.

Är det bara studenter här inne? För er som inte arbetat i näringslivet: Att köra strikt på kontrakt utan känsla för motpartens behov och att köra dumsnåla lösningar och kortsiktigt tänkande utan att ta hänsyn till affärspartnerns behov… Good night!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: ” Är det bara studenter här inne? För er som inte arbetat i näringslivet: Att köra strikt på kontrakt utan känsla för motpartens behov och att köra dumsnåla lösningar och kortsiktigt tänkande utan att ta hänsyn till affärspartnerns behov… Good night!!”

Ha ha nu är jag långt ifrån en student och har inte arbetat i näringslivet trots detta förstår jag ordet lån…
Vilket dom flesta H-A klubbar utnyttjar då vi inte är etta i näringskedjan, så inget konstigt med det..
Vi har Clara på lån och vi har hade Robertsson på lån..
Trots Färjestad hade skador på målvakter så lät dom Clara fortsätta i Brynäs för dom förstod att det var det bästa för Claras utveckling vilket kommer att komma Färjestad till gagn i det långa loppet..

Vi fick Robertsson på lån när vi hade problem med skador på toppspelare, nu har Saik samma problem med skador. så nu behöver dom Robertsson för att täcka upp det..
Inget konstigt med det utan troligtvis har sportcheferna en dialog,
Och är ganska säker på att vi kommer att se Robertsson i Brynäs dressen igen.,
🥰
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Ska tillägga. Är det nån jävla ”skitregel” som säger att om Simon spelar en enda minut nu för att SAIK behöver en ”kropp” tills AJ kommer tillbaka snart och så han inte kan återvända till BIF - som behöver honom i 8-10 matcher . Då är det inte ett schysst samarbete. Då vet vi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Men Brynäs och Skellefteå har ju egentligen inget samarbete, inget partnerskap, ingen kund/leverantör-relation osv. Tvärtom hoppas Brynäs spela i samma serie som Skellefteå nästa säsong och att denna maktbalans som finns nu på grund av serietillhörigheterna bara är tillfälliga. Det ligger egentligen inte i Skellefteås intresse att Brynäs, AIK eller SSK går upp i SHL (de har kallat hem spelare från alla 3), särskilt inte om man väger upp det mot deras egna intresse att få tillgång till bredden som det innebär att kalla hem spelarna. Det kommer ändå alltid finnas allsvenska lag som vill låna av Skellefteå.
Kommentera