Brynäs IF

713370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679168

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag tycker att det är för mycket, men det är i linje med hur det dömts tidigare.
Ölund är ansvarig och borde verkligen kunnat undvika domaren. Det är lite som att en bilförare hävdar att man inte såg personen som gick på övergångsstället. Det är förarens förbannade skyldighet, likt det är Ölunds skyldighet här.

Eller så får han dispens att använda vit blindklubba.

Och att ge sig på domarna som inte har någon skyldighet alls till det domslutet är bara korkat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: "Jag tycker att det är för mycket, men det är i linje med hur det dömts tidigare."

Men det stämmer ju inte! Sebastian Dyk i ssk körde på en domare i fredags så att han ramlade handlöst i isen. Innebar inget som helst straff efter matchen. Jag hade kunnat leva med straffet om man var konsekventa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Ska bli intressant att se om Brynäs överklagar och frias som Timrå gjorde i Albin Lundins fall. Där friades han ju för att det var en olycka och för att han tittade åt ett annat håll (ej avsiktligt skriver de i beslutet).

Jag säger inget om att han han borde ha lite bättre koll MEN om Lundin friades med argument som "ej avsiktligt" och "han tydligt har blicken bort från den sida där linjemannen står" så köper jag inte att en annan spelare får 3 matcher för något som uppenbarligen helt saknar uppsåt.

Sen tycker jag 3 matcher är alldeles för hårt med tanke på att Topping fick 5 matcher för sin crosschecking mot en domare (som absolut inte kan förklaras bort som en olyckshändelse).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är ett jävla skämt, det är vad det är. Hur du än försöker vifta bort det med diverse argument.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Men varför då vill jag veta varför olika lag har olika regler?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Men SSK får fribiljett från en situation som man ser är värre?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är inte som om en bilförare åker in i en fotgängare. Det är som om en fotgängare går in i en annan fotgängare av misstag. Och efterspelet är som om det skulle polisanmälas. Det är ju en fullständig parodi, disciplinnämnden skapades inte för den här typen av situationer.
Kommentera