Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679188

Sv: A propósito de nada
J F K: "Jag tycker att det är för mycket, men det är i linje med hur det dömts tidigare."

Men det stämmer ju inte! Sebastian Dyk i ssk körde på en domare i fredags så att han ramlade handlöst i isen. Innebar inget som helst straff efter matchen. Jag hade kunnat leva med straffet om man var konsekventa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Där håller jag med fullständigt, om det med Dyk stämmer. Ett gigantiskt problem med dagens system är att det är så förbannat godtyckligt.
Jag tycker nästan att de som anmäler är mer inkonsekvent än disciplinnämnden här. De har dömt tre matcher alla tre omedvetna påkörningarna.

Peja, du är smart nog att förstå att det inte handlar om att skaderisken är så hög. Det handlar om att domarna är untouchable. Du kör inte på dem.

Scrooge. Jag jämförde med ett par högst relevanta som gav exakt samma straff. Att jag drog in Grewe var för att visa på hur godtyckligt systemet är tyvärr. Det är och har alltid varit det.

Magnus Wernblom fick 9 matcher för att ha slagit sin klubba i plexiglaset ett antal gånger. Vad är skaderisken med det Peja? Höll någon på att dö? Inte ens glaset gick sönder.

Alavaara fick 22 matcher för att ha krockat med en domare. Det har varit fler medvetna påkörningar, men vid Alaavaras påkörning ramlade inte ens domaren eller var i någon som helst fara.
Kommentera