Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679200

Sv: A propósito de nada
Usch, vågar inte ens tänka tanken på en semi med Blomman som tredjecenter i tre matcher. Blomman är underbar, men tiden har sprungit ifrån honom.

Ser hellre att man stoppar in Scott som tredjecenter, petar upp Tärnström eller Kopacka i andra och in med Nordh i tredje. Då blir det en fjärde med Kvist, Blomman och Lindblom. En fjärde som inte ska ha mycket istid i en semi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ett par skador på detta så är vi rätt illa ute. Jävla lallarnämnd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alcen får väl ringa SKAIK och erbjuda dem några 100 000-lappar för att få tillbaka Robertsson innan de använder honom. Klart värt för att öka chansen att gå upp.
OERHÖRT mycket som som står på spel nu.
Går vi upp får vi nästa säsong 60 MSEK i tv-peng
Går vi inte upp får vi 6 MSEK.
Alcen erbjud saftig hyra nu!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
2021 friades Oscar Pentler i Almtuna av Riksidrottsförbundet efter att ha fällts av Disciplinnämnden. Skälet:

"För att Oscar Pentler ska kunna straffas enligt dessa regler krävs att förseelsen begåtts uppsåtligen – det är alltså inte tillräckligt att agerande är oaktsamt eller vårdslöst. Av den filmsekvens som åberopats i målet framgår visserligen att Oscar Pentler haft god sikt och därmed borde haft goda möjligheter att undvika kollisionen med domaren. Det går dock inte att utesluta att det rör sig om en olyckshändelse."

Överklaga!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Parodi på hög nivå, naturligtvis måste det överklagas. Tokful högst medveten slashing bakifrån 1match, ofrivillig touch med bakre skridsko 3 matcher......avgå alla
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Avstängningen är ju galen, domaren tar ett litet skär ut i banan precis när Ölund passerar. De måste ju hävda att det är en avsiktlig påkörning när de hävdar ”abuse”??
Kommentera