Brynäs IF

713949 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2682047

Sv: A propósito de nada
Peja: Lika obegripligt. Hur missar man att det är en domare i vägen?
Misstänker fyra matcher med tanke på tidigare domar.

Fortfarande handlar det om att man förväntas ha koll på funktionärerna och inte åka på dem. Det räcker tydligen inte med att man inte åker på dem medvetet, utan man förväntas ha bättre koll. Lite som att man som billist förväntas ha koll på övergångsställen. Själv undrar jag om det inte börjar gå så fort där ute och att spelare med sämre spelsinne (eller spatial förmåga) hinner inte ha full koll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K:

Har nog inget med spelsinne att göra i detta fall, tycker det mesta talar för att tröttheten tog överhanden då han är påväg att byta.

Han orkar helt enkelt inte lägga energi på att bromsa upp eller ändra åkriktning i sista stund.

Sen kan man ju ifrågasätta domaren beslut att avvika från sargen men antar att domaren vill underlätta för spelare vid byte.

Spelare blir trötta och tar dåliga beslut, men det är naturligtvis inget som DN kommer ta i beaktande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Om du råkar cykla in i en polis av misstag, ska du då hamna på kåken eller ska du be om ursäkt och därefter slippa ytterligare konsekvenser? Det finns bara ett rätt svar på den frågan. (Cykel mot fotgängare är en mer rimlig jämförelse än bil mot fotgängare, en vanlig bil väger i regel ca 1,5 ton).

Jag har sett massvis med spelare råka toucha domare genom åren. Skillnaden är att man bara brukade spela vidare utan efterspel, nu är konsekvensen detsamma som att släcka någons karriär med en huvudtackling. Det som jag undrar är vem/vilka vill ha det så här? Spelarna? Domarna? Publiken? Nej, inte ens domarna gillar nog de här avstängningarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Både Clara och Scott är på is i dag..
Scott haltade då han gick ut till isen men tränar i svart tröja..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Eftersom flera spelare nu åkt på domare så handlar det nog om fart. Ölund har för övrigt ett väldigt bra spelsinne.

Såklart inte lika bra som någon Modospelare*

*= Nödvändigt tillägg för att inte uppröra nån Modoit, då Modo alltid är bäst, ofelbara o s v, trots att de knappt vunnit något i historien.
Kommentera