Brynäs IF

713979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2683363

Sv: A propósito de nada
Scrooge: om ni har tråkigt så är ett tips att gå in på Skansens forum, att en och samma förening lyckats få en sån skara av inavel som fans är en gåta, var och vartannat inlägg handlar om hur skönt det skulle vara med skador på våra nyckelspelare, avstängningar på resterande, helt sanslöst dålig nivå, i och för sig så fattar jag att dom är livrädda för oss, dom vet att dom är ett sämre ishockeylag i grunden, men kan säga att här inne är det iallafall inte folk som sitter o hoppas på skador och ogrundade avstängningar på motståndarna, vore fantastiskt med en final mot Djurgården och få täppa till käften på dom.😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lirarn77: Jag har varit med där länge. Jag tycker det är oerhört beklämmande hur en del snackar om att skada motståndarna, men det har varit mycket mer gällande AIK än Brynäs (nästan uteslutande AIK faktiskt). Att de skulle vara rädda för er verkar däremot uppfunnit mest i din fantasi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lirarn77: Är det inte så samhället ser ut i stort? Nätet kryllar av troll av ena eller andra sorten! Det är modigt att vara tuff i anonymiteten!
Kommentera