Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2683926

Sv: A propósito de nada
Zzz: Såklart kan det inte vara spelarna. Det vore hål i huvudet. Frågar du spelarna skulle det såklart aldrig någonsin utdömas böter exempelvis och förmodligen aldrig avstängning heller.

Sanny är väl snarast inne på en femma på Benn och ingen avstängning och då gjorde ändå Sanny en karriär på att crosschecka och slasha.

Petter skäms vi fortfarande för. Värdelös slutspelet 99 och en usel kommentator.

Man är ansvarig för sin egna klubba. Den ska inte vara i ansiktshöjd. Gällande domarna står det rätt tydligt i regelboken att de är fredande. Där ska man aktivt försöka undvika dem. Sedan är straffen helt sjuka i vinter, men lite krav kan man ändå ställa på spelarna. De flesta har ledsyn och bör kunna göra mer för att undvika en krock än Leksandskillen. Han lyckades ändå se och undvika lagkamraterna, men inte domaren alldeles bredvid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Är du här?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Du vet väl varför zebror är svart och vitrandiga? Kamouflage, dom blir svårare att se för lejonen....Om domarna vill slippa bli pååkta så får dom väl sluta upp med att se ut som zebror.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Det jag menar att spelarna ska involveras är för att de förstår vad som är möjligt att undvika och vad som sker i reflex. Jag tror inte som du att spelarna är så korkade att de släpper på reglerna för att slippa böter, jag tror att de flesta spelarna vill ha en ren hockey med rättvisa straff. Men godtyckligheten måste bort.

Tyvärr har vi nu bestraffning på förseelser som sker utan uppsåt eller möjlighet för den enskilde att undvika. Det är orimligt i sig. Avstängning ska ges för att stävja beteenden inte för att ge bestraffning för reflexer eller händelser utan uppsåt. Lyssna gärna på Gefle dagblads podd när Ölunds straff diskuterades så förstår du hur orimligt nuvarande system är. Han från disciplinnämnden kan inte tydligt förklara dom eller regelverk.

Sanny är inne på bestraffning utifrån nuvarande regelverk, då är det ju en femma och avstängning. Men av någon anledning ska Benn inte få avstängning just för att det är slutspel.. Vi kan inte ha slutspels bedömning på avstängningar, då är naturligtvis något galet med regelboken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K:
Vet inte biljettläget i kväll, men har en ståplats om nån behöver.. Självkostnadspris...
Kommentera