Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2684769

Sv: A propósito de nada
Jag pekade fingret även åt den junis som fick käften förstörd efter att ha sprutat vatten på motspelaren strax innan denne svingade klubban som motreaktion att det måste finnas ett code of conduct hur man beter sig i båset. Pekade jag fingret då måste jag peka det mot Larsson nu.
Jag tycker det är bedrövligt gjort oavsett om det är på kamera, kameraman eller motspelare han sprutar vatten.

Men att Larsson går ut och tar ansvar över ditt agerande är dock bra och det räcker så.

Det som jag finner skrattretande är Rymans kommentar:
”Det är en arbetsmiljö som inte på något sätt är acceptabel, säger Erik Ryman.”
Han borde nog gå hem och se över risk-och-konsekvensanalysen över att placera en medarbetare där både puckar från isen snavande spelare i båsen med klubbor i händerna eller pular på varande i ingenmanslandet i och mellan båsen och supportrar på läktaren bakom med allt från läktarvåld till flygande snusdoser, bangers och bengaler.
Så även om Larsson gjorde fel så var ändå ett av det fjantigaste jag hört.
Hårdrar man det så det ett arbetsgivaransvar att ha arbetstagare säkra och ett vattensprut kan knappast vara det värsta tänkbara som kan hända och som arbetsgivaren ska se till att inte kan ske genom tex en skyddskur eller liknande eller remotestyrd kamera från kontrollrum.
Sen är också Svedman ansvarig över att alla som är i lokalerna är säkra så han kan inte vara glad men skit samma. Larsson har gjort avbön, det ska inte vara något mer med det nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vilket tid i matchen sprutar Larsson vatten?
Kommentera