Brynäs IF

713783 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2684807

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Vad menar du TV4 skulle gjort? Lagt locket på och bara ignorerat händelsen? Då kan nästa dåre ikväll i DIF eller Mor göra vad han vill mot någon i personalen. Fram med brandslangen eller dra ett yxhugg skitsamma.

Nä Johan Larsson skämde ut sig själv rejält och Brynäs som förening.
Det är pinsamt alla supportern försvarar han och hånar Sanny som säger sanningen om han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Greg P: haha riktig pajas du är. Lite vatten är de ingen som dö av, han gjorde fel men behlver inte bli en stor grejj över det!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wow va ni pratar eller skriver skit om Larsson..... det är bara internet gangster på denna sida ... 85 -90 % skulle aldrig våga kasta lite vatten ... kom igen .... såg ni matchen ? Känslorna och allt annat vid slut minuterna... klart som fan det kokar inombords?? Eller är ni så kall? Han är man nog och bad om ursäkt!! Vem som helt kunde det vara ..... har ni aldrig gjort nått och sedan bett om ursäkt.. Ni gör aldrig nått .. perfekt jävlar... haha lägg ner för i helvete....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Greg P: Du är fanimej det dummaste jag sett och läst härinne på jävligt länge.
Kan inte du bara återgå till din paus och låta oss som håller på lag som fortfarande spelar vara?

Och för att visa att jag inte är ett troll. Så skriver jag ut mitt namn. Inte efternamn. Men det har jag skrivit tidigare. Så är du intresserad av det så får du scrolla.

Mvh Mikael.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan vi inte bara dra ett streck över "watergate". OK det var klantigt gjort och Johan och föreningen har bett om ursäkt så låt det stanna vid det. Herregud det var ju en liten skvätt vatten....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Greg P: Lugna sig lite nu, alla som vart inblandade har bett om ursäkt och sagt att det var ett dåligt beteende av Larsson. Kamera mannen fick en signerad klubba och en personlig ursäkt av Larsson. Sluta älta och gå vidare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Greg P: ”Brandslang” och ”Yxhugg”, 😂

keep going!
Kommentera