Brynäs IF

713725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2684822

Sv: A propósito de nada
Huge: I och med att Sanny tillhör produktionen tror jag att han har betydligt mer på fötterna när han uttalar sig om händelser i omklädningsrummet.

Du som brukar försöka föreställa den vuxne i samtalet har plötsligt sänkt dig till en oerhört låg nivå alltså. Larsson har betett sig på ett barnsligt sätt, han har bett om ursäkt. Det är utagerat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: "I och med att Sanny tillhör produktionen tror jag att han har betydligt mer på fötterna när han uttalar sig om händelser i omklädningsrummet."

Du har uppenbarligen inte fattat nånting av det jag vill säga.
Oavsett om det Sanny säger om Larsson i omklädningrummet är sant eller inte så handlar det om SANNYS uppträdande i egenskap av representant för TV4.
Han sitter och skvallrar som den värsta skvallerkärring om saker som han väl isf borde ha tagit internt med TV4 för att få klarhet i saken, om han nu är så jävla mån om TV4:s personalsäkerhet i diverse omklädningsrum.

Mao: om Larsson är och har varit en skitstövel mot media i omklädningsrummet så är det för bedrövligt dåligt.
Synd bara att Sanny själv också har agerat barnsligt med sitt andrahandsskvaller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: -" Det är utagerat."

Varför i helv... sitter du då och fortsätter mala på i sunkig Nola-anda??
Scrolla förbi eller håll dej i din grupp om du inte kan låta bli att tjata på....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Det Sanny bjuder på är rent subjektivt skvaller. Ruggigt oproffsigt men så är han bara en glad amatör i TV-branschen. I en seriös verksamhet hade han dragit på sej en förtalsanmälan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Vad då barnsligt?
Uppladdat:

450x300-1999_0.jpeg1999_0.jpeg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Larsson har skvätt iväg ett par centiliter vatten och gapat lite på engelska, inte tagit livet av någon. Han har väl heller ingen som helst skyldighet att vara glad och inbjudande mot utomstående i lagets privata sfär om han inte är på humör? Varken vi eller du vet hur omständigheterna vid de påstådda tillfällena såg ut.
Kommentera