Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2686555

Sv: A propósito de nada
Davey85: hej alla Brynäsare🇧🇪

Tung förlust igår: vi underpresterar och Bofors fick matchen precis dit de ville.

Endast Clara får godkänt, vet att jag är petig men han borde väl ha tagit sista? Lång förflyttning, absolut, men dövinkeln.

Vi förlorade inte pga av domarna men de gjorde det inte lätt för oss.

Nya tag💪💪🇧🇪🇧🇪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen:Intressant att Sanny kritiserar spelare för ett vatten sprut, och sen för att dom inte orkar med frågvisa reportrar efter match och stänger dörren.
Då ska Johan Larsson straffas vilken pajas med tanke på hur många spelare han skadade med sin vårdslösa spelstil..
Möjligen är det det som skaver..

” Sanny Lindström sänkte Pavel Brendl med en knätackling.
Då gick Leif Boork till attack mot Timråbacken.
– Han spelar oerhört vårdslöst, säger Brynästränaren.
Landslagsbacken Sanny Lindström är inte speciellt populär i Brynäslägret.
I en träningsmatch för två år sedan knäskadades Brynäsforwarden Björn Danielsson efter att ha blivit påkörd av Lindström. Några månader senare fick Lindström matchstraff efter att ha crosscheckat Antti Aarnio så illa att finländaren fick hjärnskakning.
Fick matchstraff
I gårdagens träningsmatch mellan lagen var det dags igen.
Lindström knätacklade Brynäs storstjärna Pavel Brendl, som fick hjälpas av isen. Sanny Lindström fick matchstraff för kneeing.
– Sanny spelar oerhört vårdslöst och har dålig tajming ute på isen. Den typen av smällar kan ödelägga en spelares karriär, säger Boork.
Fick du intrycket att han var ute efter Brendl?
– Svårt att säga, men det är säkert ingen tillfällighet att just Pavel blir uppvaktad lite extra. Men jag kan inte säga om det var avsiktligt.
Sanny Lindström var ångerfull efteråt:
– Jag har sett situationen på video, och det är olyckligt. Jag kunde ha agerat annorlunda, men jag var absolut inte ute efter att skada honom.
Brendl klarade sig undan med en rejäl lårkaka”

Detta är bara några av alla dumheter Sanny sysslade med under sin karriär, Sen har han mage att klaga om ett vattensprut vilken pajas🤡👻

Det var i den andra semifinalsmatchen i det hockeyallsvenska slutspelet mellan Brynäs och BIK Karlskoga som det oväntade hände Johan Larsson sprutade vatten på en kameraman,
Agerandet har väckt starka reaktioner i hela hockey-Sverige och allt tog en ny vändning när TV4-experten Sanny Lindström avslöjade nya detaljer. Att det här inte är första gången som Johan Larsson är direkt otrevlig mot kameramän som bara gör sitt jobb.
– Han smäller igen dörren på folk, och att han inte vill vara med. Och gör du det, som lagkapten för Brynäs, alltså då…, berättar han i podcasten ”Sanny och Svensson”.
– Som spelare har du absolut ingenting att säga till om..”

Kommer ifrån rätt person..vilken 🤡
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Nej alltså jag vill verkligen inte skylla ifrån mig på domarna men igår är de direkt avgörande. Hur bittert det än låter kan jag inte komma ifrån det. 2-0, som det ska vara, och det blir en helt annan matchbild.

Men även om jag har svårt att släppa domarinsatsen får jag hoppas spelarna och laget har bättre psyke än mig (vore oroväckande annars...) och kan ställa om till imorgon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Exakt min analys. Hoppas Mora krossar DIF nu.
Kommentera