Brynäs IF

718494 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2686788

Sv: A propósito de nada
Peja: Det svartmålas friskt till höger och vänster även bland brynäs supportrar. Jag säger det jag tycker och vet. Han höll inte i SHL med HV, att då påstå att han håller är väldigt märkligt. Kolla upp historien nästa gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Klåparna: Ska vi nu hålla oss historien så gjorde Vesel flest poäng av alla i slutspelet 2022 när HV gick upp. Kanske värt att ta med den delen av historien också?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Klåparna: du säger att vesel vek ner sig slutspelet för er, må så vara. Men det gör alla era spelare, så du bör lägga din energi hos er.
Vesel har varit en av dom bästa spelarna i slutspelet och den mest jämnaste över hela serien för oss. En riktigt klippa i laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Klåparna: Att Vesel ”inte höll” i SHL med HV, vad betyder det? Att HV i början av säsongen tillbaka i SHL gjort en total felbedömning av truppen med alltför många HA spelare i ledande roller? Vesel är definitivt ingen topp6 spelare på SHL nivå. Men skulle absolut kunna funka som 3:e/4:e center
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Klåparna: Bara för att Vesel inte höll i SHL första gången betyder det väl per automatik att han även kommer floppa en andra gång?

Han har ju definitivt gjort sig förtjänt av en andra chans på SHL-spel. Sen om det håller eller inte, det får tiden avgöra. Men först ska vi ta oss till SHL också, inte så bara det heller.
Kommentera