713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2687713

Sv: A propósito de nada
Lite tankar efter matchen.

Första perioden var dominant från vår sida, kunde lätt ha gjort 3-4 mål redan där. Jävligt surt att dom får 1-1 på det sättet.. Men tycker ändå perioden i sig var dominant från oss som sagt.

Andra perioden börjar på värsta tänkbara sätt, tycker perioden i sig är lite för svängig och det känns som det är ett spel som gynnar Karlskoga mer. Vår individuella skicklighet (och kanske retroaktiv tur från första) gör att vi ändå har ledningen inför tredje.

I tredje perioden tycker jag inte att det är något snack, vi petar i nästa växel och kör över Karlskoga totalt. Är nog första perioden jag INTE är nervös under detta slutspelet. Tycker även man står emot bra när dom kör med tom bur, man håller positioner och ser till att räkna rätt.

Sen är det en FRÖJD att ha domare som faktiskt DÖMER i dagens match, hade vi haft samma domare i match 3 så tror jag serien hade varit över nu, men nu vänder det tillbaka till Gävle och nu får vi fans se till att sluta upp och hjälpa laget till fjärde vinsten!

Sen måste jag ge extra plus i kanten idag till följande spelare:

Indrasis, idag lekte han hockey, såg passningar ingen annan såg och framförallt så satte han dom på bladet!

Cukste, satan i gatan vilken gigant han var defensivt idag! Och dessutom höll han huvudet kallt när fjanten Lennartsson var framme och skulle gruffa.

Ölund, herrejävlar var karln är bra, han tar vår tredjelina och transformerar den till en lina som går att lita på i egen zon och i offensiv zon, det samspelet han och Kopacka har fram till 2-2 målet är hockeygodis! Känns väldigt bra att han är tillbaka i laget!

Sen måste jag även berömma Clara lite, han kommer tillbaka på ett väldigt fint sätt efter en otacksam start på matchen och räddar ett friläge när matchen står o väger vid 2-2, gör Karlskoga mål där så hade det blivit svettigt i soffan för min del!

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg… Men ja det där var iaf några av mina tankar från matchen! Och återigen! ALLA TILL GÄVLE PÅ TISDAG!!