Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2687771

Sv: A propósito de nada
Mattson: Sanny har för evigt gjort bort sig i min bok. Lite synd för jag tycker han varit helt okej innan, men av mig får han inga fler chanser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan: "Sanny har för evigt gjort bort sig i min bok. Lite synd för jag tycker han varit helt okej innan, men av mig får han inga fler chanser."

Bra. Då behöver jag inte lyssna.
Blir avfölj på den podden direkt.

Synd att en förstör för två. Höken åker ju med på det här.
Höken är ju den bra av de två..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: "Sanny har för evigt gjort bort sig i min bok"

Oj, i min bok blev han totalsågad redan efter sin ledande roll i att uppförstora "Berglund-gate". Sanny driver mot Brynäs mycket konsekvent. Jag skrev ett långt inlägg om det för c:a en månad sen - och fick medhåll från några och mothugg från fler. Roligt att se att fler börjar se mönstret!

Sanny, om du läser det här: Johan Larsson är vår lagkapten - och en väldigt bra sådan. Du själv platsar inte som sportjournalist på riksnivå. Följ Färjestad, det räcker för dig!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: En underskattad förmåga är att kunna säga "jag hade fel, jag gjorde fel". Den förmågan saknar Sanny totalt. Hade han bara gjort det här och bett om ursäkt hade det varit helt lugnt. Men nu kommer han (och Höken för den delen) med ett försvarstal där han mer eller mindre säger "vi visste att ni skulle bli så arga" och det blir det nästan bara ännu mer pajigt.
Kommentera