Brynäs IF

713750 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2689880

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det lär väl komma en del kommentarer om att vi "tar tillbaka gamla Brynäsare" om vi går efter Janne men i det här fallet är det snarare något vi kan utnyttja, samt att han flyttar hem till Gävle, till vår fördel. Hade det inte varit för de faktorerna är det möjligt att vi inte ens haft möjlighet att plocka in en tränare av Jannes kaliber.

Och det där med att han är ogillad i Brynäs, det var ju ett tag sen han fick sparken härifrån nu. Hur många i nuvarande trupp och organisation har han ens jobbat med? Är väl Rödin, Scott, Bertilsson, Ölund och till viss del Kinnvall i truppen han jobbat. Och har han jobbat med Gälla ens? (Oves och Maskens kontrakt går ju ut så är ju rätt lätt att inte förlänga med dem ifall det är där det gnisslar).

EDIT: Johan Larsson och Blomqvist ska jag väl lägga till också. Men oavsett, tycker det vore konstigt om det vore en faktor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Om ska generalisera så har Brynäs tagit många gamla Brynäsare som saknat rimlig kompetens för sina tjänster.

Dock så finns det Brynäsare som faktiskt har sökt sig vidare och byggt upp sin kompetens, antingen i andra föreningar i Sverige eller utomlands och som dessutom kan visa upp goda resultat. Där har vi exempelvis Gälla som var uppskattad i Schweiz och Janne som lyckats väl i Rögle. Betyder det att Janne automatiskt är den bäst lämpade kandidaten och har rätt personkemi med Gälla? Kanske inte, men vore underligt om man inte undersökte möjligheten åtminstone.
Kommentera