Brynäs IF

714159 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2689889

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Om ska generalisera så har Brynäs tagit många gamla Brynäsare som saknat rimlig kompetens för sina tjänster.

Dock så finns det Brynäsare som faktiskt har sökt sig vidare och byggt upp sin kompetens, antingen i andra föreningar i Sverige eller utomlands och som dessutom kan visa upp goda resultat. Där har vi exempelvis Gälla som var uppskattad i Schweiz och Janne som lyckats väl i Rögle. Betyder det att Janne automatiskt är den bäst lämpade kandidaten och har rätt personkemi med Gälla? Kanske inte, men vore underligt om man inte undersökte möjligheten åtminstone.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Janne Larsson borde bara given i ledarstaben om man bara ska köra på gamla Brynäsare. Tror att Molin kommer få en annan roll i föreningen vid avancemang, det är nog skönare att vara spelarutvecklare än assisterande tränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Janne är en no brainer. Hans lag spelar med största sannolikhet sm-final inom kort. Tänk att värva in en tränare som eventuellt är regerande mästare.

Det slår lite högre än att ha fört Häradsbygden från division 3 östra dalarna till division 2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
För första gången någonsin när jag gjort en anmälan så får jag ett svar att anmälan är mottagen.
Förr när jag gjort mot tex Klasens crosschecking på linjedomaren har jag bara fått till svar att dom inte går vidare pga jag är en privatperson.
Nu fick jag iaf detta :)
Får vi se om HA går efter sin egen regelbok då.
Kommentera