Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692037

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Ölund skrev bara kontrakt på 1 år, det är en självklarhet att man inte ger en sådan spelare ett C
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mikael Holmqvist ny huvudtränare i Östersund.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Det är väl två som skriver kontrakt - han är ung och har inte skrapat ihop pensionen ännu - klart det varit en dialog lön/tid och detta är vad man kunde enas om.
Ska bara j@vligt glad att han ens valde att stanna för en 3de centerroll i HA. Självklart kan han inte nöta där i evighet.

Sen kaptensbindeln ska gå till någon som helst har talets begåvning (intervjuer/domare/höja stämning&motivation i laget) och leda med föredöme på träning och på isen (behovet inte vara den som gör mest poäng utan kan också vara den som tacklar hårdast och bryter matchbild osv)

Tycker varken rödin, Ölund, Berra, Larsson eller silverberg har talets förmåga (tex i jämförelse mot tex blomman.) men kan nog leda som föredöme. Tycker Benn har lite av båda - blir han kvar så varför inte han? Kelleher kan prata bra tycker jag så kör vi i HA nästa säsong så varför inte han med ett A?
Hur är en sådan som Cukste på att snacka? - minns ingen intervju med honom.

Sen efter skiten Sannys utspel i podden så känns kanske inte Larsson som C om det finns lite sanning i det skiten sa där. Har Svedman som dirre tagit någon spelare i örat så skickar det ändå lite fel signaler att ha den som C. F@n vad jag ogillar Sanny efter det där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Helvete vad laddad man är till imorgon.. kan inte fokusera på något annat
Kommentera