Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692427

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: DIF föll på målsnöret förra året i match 7 och har i år fått en gratischans i finalen, den möjligheten tänker de inte missa. Ger mig fan på att Wikegård är där och härjar redan nu och sätter press att de ska vinna till varje pris.

Vi får nog vara på tårna från start. Men har våra ledare och spelare gjort hemläxan så ska vi både spelmässigt och på pappret vinna. Men jag är klart orolig över ”kackerlacksbeteendet” hos DIF.

Tänk om Grewe börjar med att köra över Clara så att han är ute, då har förutsättningarna förändrats helt…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Det ska spelas om det, pucken är rund osv, osv… Men går man igenom lagdel för lagdel, även med nyktra, neutrala ögon, så är vi överlägsna.

Allt annat än en tämligen enkel seger för Brynäs vore en skräll. Det som kan sätta käppar i hjulet är skador, Hovet och zebrorna.. Det ska som sagt spelas om det också…

Nu Gävlar kör vi! Jag vill se spelarna komma ut som frustande fullblod som på ett väldigt tydligt sett visar Diffet att här har dom inget att hämta. Det är inte ens lönt att försöka. Se Benn eller Berra sätta in en stenhård bröstvärmare på Chipstutten Klasen i första bytet.
Kommentera