Brynäs IF

713531 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692529

Sv: A propósito de nada
Peja: håller inte med..

Det enda som talar för att DIF på förhand går vinnande över 7 matcher är en blandning av att Andrén spelar samma hockey som i Växjöfinalen, de namnkunniga spelarna i djurgården börjar göra rätt för sina namn samt att publiken å atmosfären i Stockholm är något som ingen annan kan mäta sig med..

Formen hos oss är toppad
Vi har idag tre femmor som är vassare än DIFs "främsta".
Special teams är vi överlägsna i slutspelet
Vi har Bertilsson å Benn där bak, ni vet vad dom kan
Skulle mot förmodan Clara agera skakigt har vi backup
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spajderman: "Det enda som talar för att DIF på förhand går vinnande över 7 matcher är en blandning av att Andrén spelar samma hockey som i Växjöfinalen,"

Visst kommer lagens styrka att ha betydelse - och där tycker jag också att Brynäs har övertaget. ...Men det handlar också mycket om att få övertaget från början - både spelmässigt och målmässigt. Målvakternas insats ikväll blir extremt viktig. Sviktar någon kan det sätta sig i hela matchserien. När Andrén spelade i Brynäs släppte han in många puckar på närmsta stolpen. Kan Brynäs få in ett par puckar där i första matchen kan det bli jobbigt för Andrén. ...Och åt andra hållet - som när det var uppdukat för fest i Gävle 2017. Man behövde bara vinna hemma så skulle det vara klart. Felix Sandström fick direkt en puck som fastnade i byxan och på något sätt tog sig in i mål. För mig kändes det som att finalserien vände där och då.

Åker upp till Gävle ikväll och gör min lilla, lilla insats för att skapa det rätta trycket - och håller alla tummar jag har.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Någon mer än jag som känner betydligt mer ångest än glädje inför den här finalserien?
Kommentera