Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692535

Sv: A propósito de nada
Spajderman: "Det enda som talar för att DIF på förhand går vinnande över 7 matcher är en blandning av att Andrén spelar samma hockey som i Växjöfinalen,"

Visst kommer lagens styrka att ha betydelse - och där tycker jag också att Brynäs har övertaget. ...Men det handlar också mycket om att få övertaget från början - både spelmässigt och målmässigt. Målvakternas insats ikväll blir extremt viktig. Sviktar någon kan det sätta sig i hela matchserien. När Andrén spelade i Brynäs släppte han in många puckar på närmsta stolpen. Kan Brynäs få in ett par puckar där i första matchen kan det bli jobbigt för Andrén. ...Och åt andra hållet - som när det var uppdukat för fest i Gävle 2017. Man behövde bara vinna hemma så skulle det vara klart. Felix Sandström fick direkt en puck som fastnade i byxan och på något sätt tog sig in i mål. För mig kändes det som att finalserien vände där och då.

Åker upp till Gävle ikväll och gör min lilla, lilla insats för att skapa det rätta trycket - och håller alla tummar jag har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Över Andréns axel på första stolpen, där ska varje skott sitta ikväll!
Kommentera