Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696154

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Tror det beror mycket på att Brynäs är mycket bättre på individuell basis. Kinnvall, Bertilsson och Benn är klart bättre än alla deras backar, många av Brynäs kedjespelare är bättre än alla deras kedjespelare nu när Krüger spelar hockey stillastående. Det var några helt vanliga närkamper nära min plats i match 2 där Krüger grinade illa, till synes helt utan någon annan anledning än att han måste ha spelat skadad. Trist men tyckte mig även se åtminstone en Brynässpelare som också spelade skadad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Samtidigt hör det väl slutspelet till att spela skadad också, så det är inget unikt för enbart Krüger som du också påpekar. Klart vi är bättre på varje position och det ska vi tacka Alcén för.

Många var oroliga för bredden på truppen, men nu har vi visat vilken bredd vi har hela slutspelet, även om mycket är tur att vi inte har fått några skador. Fjärdelinan har varit kanon i stort sett hela slutspelet. Gällstedt, Masken och Ove har fått alla att köpa spelidé, roller och utförande till 100% också.

Det är en jävla supersäsong av oss, oavsett vad andra småsinta supportrar tycker. Sällan har ett HA-slutspel varit så enkelt för ett lag som det varit för oss i år (jag vet att det är en match kvar). Med det sagt blir vi säkert strykpojkar i SHL nästa säsong, för det blir tufft att komma in på spelarmarknaden på (förhoppningsvis) tisdag när spelarvärvningar presenterats i parti och minut den senaste veckan. Lindblom och Silfverberg kommer sitta fint dock.
Kommentera