Brynäs IF

713907 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2697056

Sv: A propósito de nada
Alvin1309: Många pratar om att det är lätt att överskatta nuvarande trupp inför eventuellt SHL-spel.

Tror faktiskt tvärtom att många underskattar vår nuvarande trupp och framför allt lagsammanhållningen som verkar finnas. Sen är det så klart lättare att vara nöjd och glad när man vinner.

Men tycker det finns flera av våra importspelare som mycket väl kan vara en del av pusslet i ett SHL-lag som exempelvis: Kelleher, Vesel, Cukste, Indrasis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Jag känner lite samma där. Sen tänker jag på backsidan. Skulle inte vår backsida OM vi går upp kunna vara jäkligt stark, eller?

Bertilsson / Kinnvall
Benn / Djoos (?)
Cukste/Ny/Lindstein
Johannesson/Larsen/Udd ?

Sen undrar jag också om det håller att ha en offensiv poängback i varje backpar?
Och sen forwardsidan skulle ju också kunna bli jäkla stark. Jag tror största utmaningen skulle vara dels att få in bra målvakter och sen att kunna övertala vissa av våra spelare att gå ner i kedjehierarkin. Då tänker jag spelare som Rödin, och kanske Larsson. Ser gärna att vi flyttar ner.

Jag tror att Blomqvist pensionerar sig. Kvist tänker jag att han går till HA, alternativt att han KANSKE stannar i vår fjärde, han har ju växt. Bra rollspelare ändå.

O. Lindblom - Ny - Silfverberg
Indrasis - Larsson - Ny
Rödin - Scott - Kopacka
Kvist - Ölund - Nordh

Alternativt att kvist ryker och vi drar ner Rödin i fjärde, eller Scott. Båda jobbar extremt hårt. Gillar idén med att flytta ner många av våra ledande spelare och ta in spets och topp6-spelare istället för att göra tvärtom. Men ni andra är nog klokare än vad jag är när det kommer till hockey.

Och förresten, Hej på er. Det var ett tag sen :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Håller med, verkar vara ett grymt gäng med fin sammanhållning, särskilt letterna verkar vara två sköna snubbar.

Men om jag skulle tvingas välja mellan två av våra tre ’lyxlirare’ Indrasis, Kelleher och Kopacka, som kör lite efter eget huvud och som - nota bene - kör i varsin kedja, så väljer jag transatlanterna alla dagar i veckan.
Kommentera