Brynäs IF

713894 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2697841

Sv: A propósito de nada
Det här laget kommer alltid ha ett speciellt plats i mitt hjärtat rankas lika högt om inte högre ändå som guldlaget. Kärlek till er alla
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Grymt härligt gäng och fantastiskt att se alla glada Brynäshjältar fira!

Skulle vara härligt att ta några öl med Rödda, Scott, Indrasis och Blomman m fl och skåla för en underbar säsong!

Stort tack Alcén för ett väl sammansvetsat och hopsnickrat lag!

Bara att njuta ikväll för Alcén, fast redan imorgon behöver han ladda om för nya säsongen med helt andra förutsättningar och minst 7-8 förstärkningar till SHL!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Så gråter pappa kartong igen. denna gång bara glädjetårar. Jag har känt hela vägen att vi haft högst potential, men det ska ju göras också. Och nu är det gjort!
tack till alla och grattis alla!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det mesta har väl redan sagts, men måste skriva av mig lite iaf. VI ÄR TILLBAKA! En väldigt speciell upplevelse med HA som jag hoppas vi inte behöver uppleva igen men som man nog ändå kommer se tillbaka på ett positivt sätt. Kommer inte bli lätt som nykomling i SHL, jag hoppas vi går in med en mer ödmjuk inställning än typ HV med allt snacket om att de inte var en "vanlig nykomling". Men det tar vi en annan dag. Idag ska det firas och njutas. Skål alla supportrar till ett SHL-lag!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Ja, de har på något sätt skrivit in sig i historieböckerna och ens hjärta. Ett väldigt speciellt lag. 18åriga italienare, barndomsvänner från Kanada, trotjänare som stannade, en gudabenådad trollkarl på 168 cm, en målmaskin värvad från Kristianstad... osv osv
Kommentera