Brynäs IF

714014 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2697962

Sv: A propósito de nada
Satt bara och njöt igår, alla intervjuer, alla sånger, all firande och all glädje. Givetvis tråkigt för utomstående supportar att inget lag bjöd upp till dans men det hade krävt något extra ordinärt för att rubba detta Brynäs!
Detta har varit motsatsen till ”mycket snack, lite verkstad”. Laget har verkligen litat på den berömda ”processen”, ignorerat alla tyckare och bara blivit bättre och bättre med tiden.
Lyfter på den berömda hatten och vill tacka allt från de undanskymda rollerna i Anton Johannesson, Linus Lindblom och Lurken m.fl. till de mer framträdande Rödin, Larsson, Alcén och Gällstedt m.fl.. Ni är alla hjältar och kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat på oss Brynäsare!
Slutligen ett extra tack till publiken som har slutit upp på alla dessa mindre orter och inte minst ståplats med GG, Sektion1912 och Tifo39 i spetsen som verkligen har skapat en läktarkultur att vara stolt över och något bygga på inför framtiden!
Tack!❤️💛🖤
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vet att någon skrev att Robertsson och Hellberg var klara med såvitt jag kan se år det ännu bara rykten. Med tanke på att Robertsson fortfarande spelar så vore det också väldigt ovanligt att gå ut med en sån sak.
Kommentera