Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698037

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Idag är en bra dag! Vilken känsla.

Håller med om Alcén, vi får hedra Johan nu alltså. Jag var otroligt kritisk mot honom efter uttåget. Krävde att han skulle sparkas, men nu motbevisar han mig och många andra med en trupp och ledning som utklassar hela HA. Hatten av Johan. Silly season blir otroligt spännande nu.

Det råder lite delade meningar om hur truppen står sig mot SHL. Lyssna på Jonas Andersson från SVT till exempel:

– De har ett bra lag på papperet och en högre budget men de har också fått en struktur i spelet som jag tycker är imponerande. Man vänder spelet på ett helt annat sätt än vad de gjort tidigare. Jag tar den här upplagan av Brynäs än förra årets lag alla dagar i veckan.

– Med tanke på att Brynäs gjort rätt saker tror jag att de kan etablera sig som en stabil SHL-klubb även om de inte kommer att utmana om titeln på några år. Det kommer inte att vara ett jumbolag som det varit tidigare utan kommer att vara i SHL för att stanna.

Men jag håller helt med dig om att det finns flertalet frågetecken. Indrasis slarviga chans-pass och ibland loja stil straffas stenhårt mot topplagen. Och en oro över att det är svårt att hitta spets nu finns förstås. Men Johan kanske kan överraska oss igen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: jag får oxå böja mig o pudla för alcen. Här gjorde han allt rätt. Tack!

Det jag mest hafs emot honom är att han tv-låter som en trallgök. Pratar snabbt, lite otydligt, ger ibland ett lite nonchalant intryck
Fördäljsrsnack….men som sagt, han levererade
Och i ärlighetens namn borde vi nog aldrig åkt ur med hans förra trupp heller….
Kommentera