Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698186

Sv: A propósito de nada
Peja: "rimligtvis bör man endast ha med de som har A-lagskontrakt"

Jag tror att EP har med alla som har spelat minst en match i laget man tittar på (i detta fall Brynäs a-lag). Vare sig det är som avbytare eller ej.

För Brynäs 23/24 (på EP) finns t.ex. målvakterna William Forsberg, Oscar Westman och Filip Lindblad och de har vad jag vet inte stått en enda minut (alla 3 har 0 på GP).

OM man skulle vilja jämföra antalet importer är det så klart mer relevant att bara jämföra de med a-lagskontrakt (tycker antalet är totalt ointressant själv, jag påpekade bara att DIF hade lika många som oss trots att vissa där gnäller). Sen säger det som sagt inte särskilt mycket alla gånger om man inte tittar på vilka spelarna är. Scott är 100% importspelare (ej från Sverige alltså) men har över 400 matcher i klubben. Han är väl närmast en del av inventariet snart och har nog mer klubbhjärta än många andra som spelat för Brynäs och är från Sverige!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Ja, i EP:s historiska trupper är alla som varit med i någon match där, men vi behöver ju inte alltid köra copy+paste därifrån i våra resonemang. Truppen får ju även en mycket lägre medelålder när man gör på det viset, så det blir ganska missvisande.

Ja, Greg Scott och hans familj är ju Brynäsare nu. Det var häftigt att se hur han höjde sig i slutspelet efter en ganska lam grundserie.
Kommentera