Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698225

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag hade nog prioriterat att förlänga med Benn, Kopackan och Ölund. Vesel var ännu mer dominant i HV 71 och Björklöven men lyckades inte i SHL. Kanske skulle kunna fungera som en tredjekedjecenter dock.

Kelleher är som klippt och skuren för HA, men fungerar betydligt sämre i ett defensivt SHL. Indrasis känns lite för seg för SHL. Han fyller dessutom 34 i höst och det känns som att ni har tillräckligt många veteraner på forwardssidan redan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: Kelleher är jag jäkligt svag för.. jag hoppas och tror han är redo för shl denna gång.. hoppas han blir kvar
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gällande Indrasis och Kopacka så har de två kontrakt även i SHL. Benn uttalade ju sig om att han hade spännande nyheter hemma att ta ställning till. En del tror att han ska få hit sin brorsa. Men troligare att han själv får ett uppdrag i NHL, typ talang scout.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: Ölund, Kopacka och Indrasis verkar så gott som klara. Indrasis har till och med själv sagt att han blir kvar. Kontraktet förlängs automatiskt nu när vi gick upp, var nog en förutsättning för att ens kunna värva honom från första början. Håller med dig annars om vilka spelare vi bör prioritera och har svårt att se hur vi ska få plats med Kelleher när Indrasis blir kvar.
Kommentera