Brynäs IF

714086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699055

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Varje soffcoach såg väl tydligt att det mer eller mindre var kaos emellanåt i försvarsspelet en bra bit in i säsongen, så vad är din poäng med det konstaterandet?
Vi talar om Gällstedt ev brist på aktiv coachning under säsongen och då frågar jag dig: eftersom han nu både fick bukt med det "kaos i försvarszon" du talar om och även coachat fram laget till den mest överlägsna seriesegern i Ha, exakt VAD menar du isf att han borde ha kritik för när det gäller hans ev brist på aktiv coachning under matcherna?
Menar du att vi soffcoacher härinne skulle vara bättre lämpade att avgöra och bestämma hur Gällstedt som insatt och kunnig yrkestränare, borde ha gjort när det gäller att coach laget genom serien?
Med förlov sagt så känns det faktiskt lite komiskt att efter denna säsong sitta och kräva mer aktiv coachning av Gällstedt, och dessutom inte kunna motivera och lite mer exakt precisera vad man isf rent konkret menar att Gällstedt borde ha kunnat vara mer aktiv med i coachningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Clara var knappast Brynäs viktigaste spelare. Brynäs skapade mer än motståndarna i stort sett hela säsongen och överlag var det ingen bra "målvaktssäsong" i Hockeyallsvenskan, så det var aldrig troligt att Brynäs skulle ställas mot en motståndarmålvakt som stod på huvudet. Särskilt då potentiellt starka motståndarlag som Djurgården och Södertälje inte hade särskilt bra målvaktsspel.

Så länge Brynäs hade en målvakt som tog det han skulle ta, och inte släppte in billiga som Lindbäck och även Clara gjorde i början av säsongen, så vann man matcherna ganska komfortabelt. Antalet matcher där motståndarna har skapat mer än Brynäs under säsongen kan du i princip räkna på en hands fingrar.
Kommentera