Brynäs IF

715057 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699648

Sv: A propósito de nada
Något att tänka på för ledningen gällande framtida intäkter.
Samt för de som inte betalar för sig….
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfver: Fanns det ett hockeyalternativ för säg 249kr/mån skulle många garanterat ta det istället för iptv. Det är orimligt att ”tvinga på” kunder en massa produkter de inte är det minsta intresserad av för att få tillgång till en sport. Dags för TV4 m.fl att vakna upp och ta till sig av verkligheten anno 2024 där kunderna håller i taktpinnen. Är rätt övertygad om att det skulle löna sig i längden för dem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfver: Har alltid gjort rätt för mig vad gäller Tv-abonnemang.Men nu är min åsikt att det är Tv-bolagen som är piraterna.
Har bla ett dyrt abonnemang i ett år för att kunna se PL och Euroleague detta innehåller även Discovery för att vi ska kunna se Allsvenskan i fotboll.
Utfall Via jävlaplay höjde priset i år med 150kr
Sålde 10 % av PL rättigheterna och hela Euroleague.
Discovery gick ihop med HBO och kommer hädanefter ta ytterligare 350kr i månaden för att man ska kunna se Allsvenskan.


Måttet är rågat kommer inte ha det minsta dåligt samvete när jag efter utgångna abonnemang kommer att byta till IP-TV.
Tv-bolagen har lurat mig tillräckligt.
Via jävla Play har redan förlorat 20% av sina kunder vilket är mycket märkligt eller hur…..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfver: sen efter det här reportaget så har jag haft flera bekanta som har frågat hur man går tillväga för att använda IP-TV 😂 kan inte få bättre reklam..

Ska tilläggas att jag betalar via Telia. Så har inte iptv för tillfället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfver: Jag har inget problem att betala för mig. Men då är det dags för bolagen att förstå konsumenten och vara betydligt mer flexibla i sin paketering av rättigheterna. Jag tex är bara intresserad av att titta på hockey och skiter fullständigt i fotboll, motorsport och annat. Då vill jag kunna beställa enbart shl och betala för enbart shl och inte 600 spänn extra för att betala andra dyra rättigheter jag inte bryr mig ett skit om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfver: vi går genom en "revolution", samma som musik/film-branschen gick genom under 00-talet. Folk tycker det är orimligt att betala flera tusen för att se sport.
Kommentera