Brynäs IF

717196 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699752

Sv: A propósito de nada
Samsung: Mycket offerkofta på i tv-branchen angående ip-tv. Absolut det är olagligt och jag kör inte ip-tv själv då det finns andra sätt.. Men inte någonstans ser jag någon självransakan inom tv-branchen. Ingen som tar ansvar för det enorma luftslott som man byggt med sporträttigheterna. 1. Många rättigheter är sjukt övervärderade bl a SHL. 2. Priset vi konsumenter är villiga att betala för dessa rättigheter i form av abonnemang av olika slag visar sig ligga långt under vad bolagen räknat med.
Man kan ju tro att i ett sådant läge så försöker man göra sina abonnemang/paket mer attraktiva för konsumenten, men istället chockhöjer man priset och gör paketen ännu sämre.
Klart som fan att många konsumenter tittar på andra lösningar.
Ge oss attraktiva och flexibla lösningar och jag lovar att vi är många som skulle börja betala.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Kika på grabbarna från Gävle som hade 10k ++ kunder, dom kommer inte kunna betala skadestånden på 100 livstider som de blev dömda till.
Klart som fan, bara från Gävle, självklart hade dom kunder utanför också, men klart att det gör skillnad för oss "vanliga" konsumenter med priserna på tjänster.
Om 100k hushåll i Sverige kör ip tv, före ip tv var det dreambox, så klart som fan att dessa olagligheter påverkar oss som betalar hederligt för att titta, bara räkna på matten, eller fråga statistiken Gavve som säkert snabbt kan räkna ut att dom måste hämta tillbaka dessa kostnader nånstans och det blir ju av oss som betalar 549kr.
Före dreambox som kom för typ 15 år sedan var det piratkorten.
Klart att dessa 20+år med kriminell verksamhet(kallar det det för att det är just det) påverkar priserna som vi betalar.
Det är ju sjuka pengar som gått till kriminella dessa år som vi får betala igen.
Påstå något annat är ju ren nonsens.
Kommentera