Brynäs IF

715163 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699879

Sv: A propósito de nada
Samsung: Kan ändras till kriminella Tv-bolag drar in miljarder på att blåsa folk.
Dvs låser upp kunder på ett års abonnemang och säljer av rättigheterna eller slår sig ihop med ett annat bolag och tar betalt engång till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: "låser upp kunder på ett års abonnemang"

Detta är väl dock högst frivilligt? Jag betalar hellre lite mer per månad än att binda upp mig på något av just denna anledning (risken att det jag är intresserad av försvinner). Har flera gånger blivit erbjuden att "binda upp mig" på 12 månader mot att få en lägre kostnad (typ 100kr?) per månad och tackar nej direkt då jag bara är intresserad av hockeyn i X antal månader ändå.

Om TV4 skulle tappa hockeyn slutar jag bara betala (säger upp) och byter tjänst. Sen förstår jag så klart problemet med att det finns 10 olika tjänster man behöver om man är intresserad av flera sporter osv. Men just att binda upp sig har jag aldrig någonsin känt varit ett krav.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: inte tv-bolagens fel att folk inte läser vad de signar på. Är hjärnan dum får plånkan lida
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: TV-bolagen är lagliga bolag som agerar enligt lagen. Om bryter mot lagen blir de anmälda och straffade. Går ej att jämföra med en totalt olaglig verksamhet som du indirekt försvarar.

Rent moraliskt är det helt förkastligt att stötta kriminell verksamhet och i slutändan kriminella gäng på grund av att man vill spara några hundralappar i månaden.
Kommentera