Brynäs IF

715346 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2700036

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: "Silfverberg i en förstakedja?"

Han Rödin eller Kopacka. Det är bara att välja själv :) Hade föredragit ingen av dom i en förstakedja, men nu har vi så att säga tjuvtjockt på right wingers så det är inte mycket plats över för något nyförvärv där inte.

Går ju säkert att byta kant på någon av herrarna, men då är det någon spelare som ska nedåt i hierarkin som säkerligen inte vill nedåt i hierarkin. Tänker på en sån som Miks t.ex. Han bör väl rimligen vara den som får ta steget nedåt. Ska man få ut något av honom bör han nog inte spela lägre än i en andrakedja, för han är inte gjord för varken brunkarhockey eller snabba spelvändningar på samma sätt som Robertsson/Ölund/Kopacka är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Om jag ska gissa på hur man tänker kring kedjorna.

1:a Lindblom-NY center-Silfverberg blir förstakedja. Viktigt att centern har fart och skicklighet. Det är ju ganska oklart vart återvändarna står, men jag tror att de åtminstone initialt kommer att få enormt stort förtroende. Jag tror att Yetman hade passat perfekt och varit billig, men han sägs ju vara klar för tjeckisk klubb.

2:a Rödin-Larsson-Indrasis blir andrakedja. De är samspelta och dominerade totalt i HA.

3e: Kopacka-Ölund-NY. Det är här man undrar om Kelleher skulle kunna vara ett alternativ, men jag hoppas att man siktar högre. Tänk en powerforward här som spelar med en viss smartness, då vore kedjan ruggigt tung att möta.

4e: Robertsson-NY-Scott. Nordh finns också med i mixen. Här kanske Vesel eller Måns Carlsson är alternativ, men jag hoppas att man kollar brett. Men detta vore ju i så fall en fjäredkedja många nivåer bättre än vad Brynäs mönstrade med Birgersson-Kvist och ytterligare en spelare 22/23.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nubben och Lindblom får lämna HV.

Det går fort i hockey.....
Kommentera