Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2700052

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Om jag ska gissa på hur man tänker kring kedjorna.

1:a Lindblom-NY center-Silfverberg blir förstakedja. Viktigt att centern har fart och skicklighet. Det är ju ganska oklart vart återvändarna står, men jag tror att de åtminstone initialt kommer att få enormt stort förtroende. Jag tror att Yetman hade passat perfekt och varit billig, men han sägs ju vara klar för tjeckisk klubb.

2:a Rödin-Larsson-Indrasis blir andrakedja. De är samspelta och dominerade totalt i HA.

3e: Kopacka-Ölund-NY. Det är här man undrar om Kelleher skulle kunna vara ett alternativ, men jag hoppas att man siktar högre. Tänk en powerforward här som spelar med en viss smartness, då vore kedjan ruggigt tung att möta.

4e: Robertsson-NY-Scott. Nordh finns också med i mixen. Här kanske Vesel eller Måns Carlsson är alternativ, men jag hoppas att man kollar brett. Men detta vore ju i så fall en fjäredkedja många nivåer bättre än vad Brynäs mönstrade med Birgersson-Kvist och ytterligare en spelare 22/23.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror du får flytta upp Robertsson till tredjekedjan. Svårt att se att han skulle gå från ett mästarlag till en nykomling för att spela i en fjärdeformation.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror du ligger ganska bra till med den lineupen. Men undra om inte Robertsson vill in i tredjekedjan där. Funderar likt Mylingen om inte Linus ska centra i fjärde
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: fattar egentligen inte varför alla vill ha ölund som tredjecenter. Ölund är ju väldigt poängsvag trots speltid i pp.

Ölund är perfekt i en fjärdekedja enligt mig.

In med vesel som tredjecenter, eller peta ned Larsson i tredje. Tycker att vesel har fler förtjänster offensivt än Larsson. Det såg man inte minst i pp på slutet av allsvenskan.

Med typ Lindblom, silverberg, indrasis, rödin, kopacka och en ny center tycker inte jag att det är givet att Larsson spelar pp nästa säsong
Kommentera