Brynäs IF

715475 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2701258

Sv: A propósito de nada
Peja: Skulle förvåna mig om man gick för en "Clara" i detta läge. Alcén har prövat olika strategier gällande målvakter tidigare. Först med Veini och Lindbäck, som båda var uttalade ettor, vilket fallerade snabbt. Föregående säsongen blev det en erfaren i kombination med en ung målvakt, där den erfarna havererade.

Denna gång bör ingångvärdet vara att sätta ett stabilt och mer "riskfritt" målvaktspar som kan parera svårigheten med att vara nykomlingar, samtidigt som man säkert vill hålla kvar i Steinbergs inför framtiden. Dock finns det inte många lediga målvakter som passar in på kravlistan med SHL-rutin, relativt billig och villig att vara andraspade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja, en "Clara" kanske bara var något som man vågade gå för eftersom man spelade i Hockeyallsvenskan, visste att man skulle vara relativt överlägsna och kanske framförallt trodde att Lindbäck skulle vara en av ligans bästa målvakter.

Rent spontant hade ju Felix Sandström varit ett bra komplement till Källgren, de hade kunna konkurrerat om förstaspaden på samma villkor. Annars borde brorsan Lindbom vara ganska prisvärd nu, han är ju i en bra ålder och redan relativt erfaren.

Oscar Dansk och flera andra AHL-keeprar vore också bra alternativ, precis som de nämnda från Hockeyallsvenskan. Det känns som att det finns många dugliga målvakter på marknaden, och det känns bra att Brynäs har kontrakterat en. Hade inte varit bra om det dragit ut på tiden.

Nu hoppas jag att man gör klart med Djoos, Lindblom och förlängningarna snabbt. Hade varit bra att ha så många som möjligt på plats när försäsongen börjar.
Kommentera