Brynäs IF

716124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702105

Sv: A propósito de nada
Zzz: ”Nordh kommer inte spela i Brynäs om tre år oavsett utveckling den här säsongen. Lämnar han inte redan i sommar försvinner han troligen direkt när Brynäs har spelat färdigt nästa vår.”

Men med den inställningen så kan vi ju aldrig satsa på egna juniorer?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det är klart man ska. Men att tacka nej till Tärnström för att spränga in Nordh i truppen när Tärnström är bättre just nu och att man vet att Nordh garanterat kommer försvinna efter ett år är fel anser jag. Lånar man ut Nordh tlll en allsvensk förening under hösten där han får mycket speltid kan han ta flera steg i utvecklingen och kommer tillbaka och bidra i Brynäs efter jul. Jag tror det utvecklar honom mer och ger Brynäs mer värde för den korta tid han ska göra i klubben än att han spelar 5-7 min per match i SHL under hela säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det finns väl inget särskilt som talar för att Tärnström skulle bli en trotjänare i Brynäs heller. Killen är 21 år , har ingen koppling till Gävle och Brynäs var hans femte lag på A-lagsnivå (lån inkluderade). Nu ska han göra sin andra sejour i AIK. Utan att döma ut hans karaktär, så framstår han inte som trotjänartypen.
Kommentera