Brynäs IF

715654 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2703499

Sv: A propósito de nada
Peja: Milosevic är så pass ung så en säsong till i HA borde göra honom bättre förberedd för SHL men då kommer garanterat Frölunda ha första tjing på honom. Har man råd att ta in honom på ett 2+1 och låna ut under hösten till BIK så kan det vara värt att bryta Larsens kontrakt.
Cukste har mer rutin och med osäkerheten kring Benn så behövs det någon att täcka upp bakom Bertil. Där är väl inte Milosevic riktigt än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfver: Den här defensiva backbjässen blev just officiellt klar för Lukko. Man undrar vilken nivå en sån kille håller i jämförelse med exempelvis Cukste. I motsats till många andra här inne har jag lite svårt för Cukste. Han har problem under press, vilket kommer straffa sig mer i SHL, och jag tycker inte att han smäller på tillräckligt mycket. Han höjde aggresiviteten under säsongens andra halva, men gör han verkligen ont att möta?

I Hockeyallsvenskan kunde man leva med att Cukste och även Benn inte spelade särskilt fysiskt, men skulle inte Brynäs behöva bli en obekvämare motståndare i SHL?
Kommentera