Brynäs IF

716130 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705009

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Ja så är det, och det är ju skit tråkigt att det blir så.
Synd att det går att komma runt sånt på detta forum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hej alla på HS.
Mitt namn är Peter Johansson och var pettisbif för över 1 års sen här på HS.
Kan alla bara sluta smutskasta mig, mitt namn och mitt förra nick.
Har jag satt sått avtryck att ni hela tiden måste tro att det är jag som gör nya användare här på HS, på GDs live rapportering, på X/twitter.
Snälla rara ni.
Jag har gått vidare från diverse sidor som handlar om brynäs.
Jag kan absolut kommentera brynäs intragram under vissa perioder under säsongerna. Jag kan absolut skriva frågor och åsikter på GD. Men jag har inte skaffat nån ny användare här på HS på över 1 år. Jag blev bannad pga massa skit jag utsatte en del för. Helt rätt och det är jag ledsen för.
Men jag har absolut inget som helst behov av att ha en användare här på HS längre.
Annat var det när jag faktiskt hade kvar min källa på Brynäs. Och hen delgav mig massa info under åren som var förr. Men jag kan 100% ärligt säga att jag vet inte ett smack om dagens värvningar/förlängningar längre. Jag tror ingen annan heller har en aning om vilka Alcén ska eller har värvat. Sätraåsen läcker inte ett skit längre. Vilket är bra!

Så snälla ni alla som smutskastar mig ständigt som en ny användare kommer in till er med liknande beteende som jag hade. Det är inte jag.

Jag kommer vita åtgärder om detta fortsätter. Tro mig.
Inte alls kul att hela tiden nån ny användare kommer in bli smutskastad.

Jag kommer inte göra nån ny användare här på HS. Av många anledningar. Dels har jag inte samma insyn i föreningen och kan därav inte dela med mig av namn eller så längre. Dels har jag ett liv (vilket många av er inte verkar ha faktiskt) som jag älskar, Dels blir jag en person som jag inte trivs att vara om jag är aktiv på HS. Så lägg ner ert jävla skitsnack om pettis pettis pettis.

Satte jag såna avtryck att ni misstror varenda ny användare för att vara jag??
Gå till er själva. Bete er så som ni själva vill bli bemötta.

Jag kommer ha kvar mitt nick i 24h. Det går bra att skriva ett PM så kan vi snacka om du vill ta upp nån som jag sagt/skrivit förr om åren. Du kan till och med få ringa mig.
Jag har gått vidare iaf. Älska glömma och förlåta är livets stora gåta. Nått många härinne borde tänka på.

Jag vet vem som försöker vara pettis på olika forum och ställen. En person som förmodligen inte mår helt hundra och som vill framställa sig som bättre än andra. Och som vill få andra att tro att denna har info om nya spelare in och ut samt förlängningar. Denna kille heter (borttaget /mod) och jag kan lova er att det är han som gör massa nya nick här på HS. Han som smutskastar er på X. Han som skrev att Djoos skulle presenteras förra fredagen på GD där han kallade sig för Kalle.

Ta ert skitsnack med honom. Inte smutskasta mig och mitt förra nick.

Hade så bra. Jag tror vi kan se fram emot ett bra säsong i shl.
Heja Brynäs!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: "Synd att det går att komma runt sånt på detta forum."

Bara så alla vet; det jobbas hårt bakom kulisserna med dom få resurser som finns för oss för att identifiera, bevisa och stänga av återkommande troll när nya konton plötsligt uppenbarar sig (och med nya konton menar jag i det här fallet gamla troll). Har man några misstankar som ni misstänker att vi moderatorer har missat så är man välkommen att bubbla någon av oss med sina misstankar.
Kommentera