Brynäs IF

717515 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705932

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Modo har ju en trupp som till stora delar har utvecklats stegvis tillsammans och en sportchef & tränare som är duktiga på att få ihop det. Nästa säsong kommer de dock inte att vara den där nykomlingen som motståndarna inte har riktigt koll på, de tog en hel del poäng i början av säsongen, möjligtvis var just det en faktor.

Ganska slätstruken silly season men samtidigt tenderar de att hitta rätt i rekryteringarna. Det är ett väldigt annorlunda lagbygge mot för Brynäs betydligt mer rutinerade lagbygge.- På pappret kommer Brynäs ha ett mycket bättre lag, men det blir naturligt sett till hur man har byggt lagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Ganska slätstruken silly season men samtidigt tenderar de att hitta rätt i rekryteringarna. Det är ett väldigt annorlunda lagbygge mot för Brynäs betydligt mer rutinerade lagbygge.”

Nu har jag väl bara sett en 5-10 matcher med modo säsongen som gick. Men det var väl bara Lehtinen och till viss del Ranta av den invärvade spetsen inför SHL som blev lyckade?

Spelare som Ruohomaa, O’regan och Hutsko floppade ju duktigt. Snarare ganska kass träffprocent hos Gradin skulle jag säga…
Kommentera