Brynäs IF

716561 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705950

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Var det inte Islanders som hade en urusel talangpool?

Hade varit sköna NHL-miljoner till Brynäs om de hämtar Ljungkrantz men man kanske inte ska hoppas på för mycket. Islanders skulle kunna fylla på med lite äldre spelare också, de kan ju plocka i stort sett vilka de vill från t.ex SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo, men samtidigt är det väl inte så vanligt att man ger 22-åringar entry level contracts heller. Dock skulle dom kunna ge honom ett ettårskontrakt om jag inte missminner mig. Hade bättre koll på alla regler kring ELC förut när jag var som nördigast. Dock så har äldre spelare erbjudits det tidigare, men då snackar vi om såna som Kaprizov och Panarin, som sticker ut på ett tydligt sätt.

Men jo, Islanders har en usel talangpool. Så att Ljungkrantz får ett kontrakt kanske inte är det märkligaste som har hänt (men jag tror som sagt inte han får det). Samtidigt är det Old School Lou Lamoriello som rattar Islanders. Han gör en del märkliga förlängningar och trejder ibland och är väldigt speciell överlag, så det är svårt att veta hur han tänker. Imponerande att man låter en 81-åring ratta skutan ändå.

Edit: kollade upp det. Dom kan signa Ljungkrantz på ett tvåårskontrakt om dom vill, så det kanske är värt en chansning ändå när dom inte behöver binda upp honom på tre år. Från 24 år och uppåt gäller ettårskontrakten.
Kommentera