Brynäs IF

716659 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706479

Sv: A propósito de nada
Har följt detta forum till och från i några år nu. Kanske dags att man försöker lista ut hur man gör för att kommentera själv också..

Såg att (Ove Myling) var inne på samma spår som jag för några dagar sedan. Spela Kopacka, Ölund och Lindblom ihop. Ölund och Kopacka har gått bra ihop tidigare och jag tror Lindblom hade varit ett ypperligt komplement till dem.
Tycker även att Indrasis, Larsson och Rödin borde fortsätta ihop, men kanske initialt i en tredjeuppställning med tanke på tempo.
Scott och Vesel har också funkat bra ihop, men får ta lite större defensivt ansvar kommande säsong.
Kelleher (om man väljer att gå vidare med honom) tror jag skulle funka fint ihop med Silverbergs fina skott tillsammans med en klok och rivig center.
Kanske låter korkat att splitta vår bästa kedja från HA, sett över hela säsongen, om man nu signar även Kelleher. Tror dock att det är nödvändigt för att få ut så mycket som möjligt av varje formation och på varje position.
Backsidan är i mitt tycke för oklar att sia om innan vi fått klarhet i åtminstone en back till.

För övrigt vill jag passa på att ge cred till de av er som orkar scouta eventuella nyförvärv så vi övriga kan luta oss tillbaka och drömma lite...
Kommentera