Brynäs IF

717544 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706925

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Beror nog på vem som är huvudspåret på förstacentern. Om man är ute efter typ Carter Camper så är man ju såklart inte livrädda för NHL-kontrakt. Med tanke på att AHL-lönerna är så pass höga nuförtiden så tror jag det kan bli svårt att värva en förstacenter därifrån, de som lämnar AHL verkar ju i regel vara lite sämre spelare, typ Nolan Stevens som gick till Södertälje. Spelare med den profilen skulle kunna vara intressanta att få in, men inte som förstacenter. Om Karlström, Bäck, Peterson, Asplund med flera får bättre betalt i AHL kommer de nog fortsätta att tugga på där, men det är klart att de vore bra spelare för vilket SHL-lag som helst. Kanske måste man ha lite annorlunda förväntningar på vilka som går att nypa från AHL nuförtiden.

När det gäller Kelleher så tror jag att det beror mycket på vilken/vilka spelartyper man vill addera nu och kanske lite rollacceptans. Han är ändå en spelare som verkligen måste spela powerplay för att komma till sin rätt, han är inte en tvåvägsspelare som Vesel.

Brynäs har också ett ganska mjukt lag, men det brukar man i och för sig vara OK med. Det skulle göra en markant skillnad om man fick in en riktigt fysisk forward, å andra sidan skulle den kunna spela med Vesel och Scotti fjärde, det behöver inte vara en spelare för tredjelinan.

Tycker även det finns lite frågetecken för backsidan om de sista platserna tas av Djoos och Axel Andersson (eller dylik spelare). Det finns tydliga uppsidor, men också tydliga svagheter. Tycker även bredden är för dålig med Larsen som sjundeback, han måste utvecklas mycket på kort tid om han ska klara av att spela i SHL. Det vara mycket bättre att ha exempelvis Cukste eller Viktor Grahn som sjundeback.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med att laget kan bli aningen tunnt.
Vore inte Lars Bryggman ett bra komplement till tredjekedjan kanske?
Tar emot att isåfall inte förlänga med Kelleher skall tilläggas..
Kommentera