Brynäs IF

716117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #273806

Sv: Jämtin är inget för Brynäs
Sylf:

Törs man fråga vart han bor? Jag bor i stan och varken ser eller hör någon kyrka men det är klart bor han på höjderna och ser ut över hela stan så kan han säkert se kyrkorna... skit samma. Det är alldeles utmärkt att du VET att pengar är det som gäller. Nästa sak du kan klura ut är att BIF inte kan locka sportsligt längre. Du kan inte leva på gamla meriter!

Clarense, Lunkan & Milton:
HV har definitivt snålat förr om åren när en viss Denny Eriksson höll stenhårt i plånboken. Det sägs att enda gången han log när det gällde pengar var när Keskinen fick sin lön. Den tiden är dock förbi numera...

Man kan väl knappast kalla HV för snåla längre. När HV drabbades av skada efter skada för några år sen så köptes spelare in på löpande band.

OIm det ligger i den småländska myllat att inte vilja vara bäst vet i fan. Men det kan ligga något i det... Överlag tycker jag att vi svenskar tänker för mycket på jante-lagen. Dax att skita i det nu.

Att HV skulle göra en IFK Göteborg finns inte ens på kartan. HV köper inte för köpandets skull som IFK Gbg gjorde. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra. F ö har HV i o m värvningen av Jämtin värvat klart, så vida inte Kenny Jönsson vänder hemåt mot Sverige

Ha de
Kommentera