Brynäs IF

716801 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #350491

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC
Richter: Som sagt, diskussionen kan fortgå i evigheter. Jag hoppas att det inte var en spark, och att målburen fortfarande var kvar när pucken gick över linjen. Kort sagt: Jag hoppas att målet var regelrätt så att domslutet var rätt trots skandalen. För en skandal tycker jag ändå att det är när man som domare vägrar lyssna på sina medhjälpare, vägrar ta hjälp av befintlig utrustning och så vidare.

Sen hävdas det att det var fel att visa målet på jumbotronen. Jag vet inte det jag. Målet hade ju godkänts, då måste man väl kunna visa det? Lite fingertoppskänsla skadar förstås inte, men rent regelmässigt fel har jag svårt att tro att det var.

Och så fallet med den stackars mobbade Fredrikponken. Jag trodde målvakter var kända för att ha ett starkt psyke. Hur klarade han av att spela slutspel i fjol om han lackar ur så lätt? Näe, det där köper jag inte. Skulle gissa att det snarare var nån form av psykning som pågått under hela matchen, antagligen från båda håll och som slutligen gick överstyr. Lite dåliga vinnartakter från Brynäshåll efter att ha hängt in två straffar och lite dåliga förlorartakter från Norrena och så blir det som det blir.

Någon rätsida i något av ovanstående kommer vi antagligen aldrig att få eftersom alla, från oss här via publiken till aktörerna på isen, är partiska. Och det är väl så det ska vara, inom rimliga gränser. Så länge det finns lite självdistans, lite medvetenhet och en gnutta glimten i ögat så.
Kommentera