Brynäs IF

714395 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #366602

Sv: Timrå IK - Brynäs IF
sylf: Visst är det jobbigt med torskar som den idag. Tydligen 2 tabbar av Korhonen som bäddade för de snabba målen. Sån´t som händer ibland, men ändå inte så vanligt som en del vill få det till.
Man visade upp en härlig inställning idag genom att komma tillbaka, trots 0-3 i arslet. Kapanen räddade Timrå i slutet, liksom Korhonen har räddat oss många gånger. Synd idag, då man var värda åtminstone 1 pinne. Tycker mig skönja en formförbättring i och med dagens insats.
Man vill ju iaf tro på detta. Kan vi spela så här framöver så kommer vinsterna också. Betänk att Timrå var mer eller mindr piskade att vinna idag efter 6 raka torskar. Jag är som bekant mycket för snacket om att första målet är viktigt i dagens hockey. Idag tror jag det var extra viktigt, åtminstone för Timrås del.
Att man började spela först när matchen var över tycker jag inte stämmer riktigt. Timrå dominerade första perioden och 1-0 var helt OK i det läget. Spelet verkade jämna ut sig efterhand och fram till de 2 snabba målen stod det nog och vägde trots allt.
Nu var det som sagt mkt nära att vi utjämnade i slutet och chanserna radades upp under sista 10. Bådar gott inför fortsättningen. Hade vi lagt oss ner för att dö efter 0-3 hade man varit betydligt oroligare....
Kommentera