Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #462308

Sv: TYLER HARLÄMNAT BRYNÄS!!
Önskar att ES skaffar proffsdomare snarast. Det är sorgligt med denna otroliga nivåskillnad i bedömningarna "di stripiga emellan".

"Honken" var mycket bra igår. Härligt stabil.

Turco var kul att skåda, höll både OFFENSIVT och defensivt låda. När vi nu har uttrycket "att göra en Salo" så väntar jag mig snart att vi får uttrycket "att göra en Turco". Om det sedan blir en negativ eller positiv händelse det återstår att se.

Timonen har mycket mer att bevisa på isen. Jag tycker inte han har bevisat sin riktiga klass. Kanske han är lite skakis av att bli tvungen att spela med "Kupan"?

Phillips hade en härlig tackling i andra perioden när han naglade en tiergarten-spelare i sargen så att hela Gavlerinken jublade. Han är grymt bra i BP, har en del övrigt att visa offensivt. Det kommer han att visa ju fler matcher han får under bältet.

Casselståhl var riktigt dålig. "Kupan" har det "svårt" med skridskoåkningen. "Sjödda" är lite för nonchalant i vissa situationer. Som tur är kan han reda ut dem själv. Sulku gjorde sin bästa match hittills.

"Molle" njöt man av när han äntligen får spela ytterforward. Härligt driv i åkningen och bra fart genom mittzon. "Malmen" var härligt stark och tog egna initiativ, hoppas att Sundlöf förlänger kontraktet med honom snart. Tyvärr tog Soling och J.J inte tillvara på att de fick mer istid när vi gick runt på tre linor. Soling hade några kontringsförsök som stannde av p.g.a dålig puckbehandling. "Dacke" och Wahlberg var habila, inte mer. Miettinen kan mycket mer både offensivt och defensivt. "Ringaren i Notre Dame" var stabil i tekningarna och Vesa befann sig ofta där han skall vara d.v.s i "slottet". Mer passningar till Vesa så....

Jag håller med Rodrigues om att "Arne" blivit felbehandlad av Bif. Hur kan man sätta en NHL-center som ytterforward och spela med en ytterforward ("Molle") som center i samma formation? Båda spelarna kommer att underprestera i sina nya positioner. Kyrö borde ha förstått det. Det är tragiskt nog när man bänkar ytterforwards till förmån för att använda J.J som ytterforward. Att Bif inte klarade av att använda bråkstaken "Arne" rätt är sorgligt.
Kommentera